Chcialabym zrobic na świeta jakies ciekawe, oryginalne danie
moze ktos ma jakies ciekawe sprawdzone przepisy i podzieli sie ze mna
AGATA
18.12.2010 r. 11:58:56
Ok Mario
ale wody nie przypalasz
Włoszka
18.12.2010 r. 12:09:27
najlepszy przepis na dobre dania to gotujący facet
Włoszka
18.12.2010 r. 12:20:26
no co
Włoszka
18.12.2010 r. 12:29:46
zęby gubisz, klucz od sejfu gubisz..a propo wczoraj znalazłam jakiś klucz
AGATA
18.12.2010 r. 14:48:45
Zbyszku pyzy to niezyt oryginalne danie
choc powiem , ze tez lubie
AGATA
18.12.2010 r. 15:42:08
i myslisz, ze sie obrazi
AGATA
18.12.2010 r. 16:02:12
Dzieki, chociaz jeden przepis
wierze na slowo, ze ta salatka jest pyszna
AGATA
18.12.2010 r. 16:22:48
Basiu dzieki, ale nie chodzi mi o przepis na danie wigilijne, choc te Twoje sa interesujace szczegolnie gołabki
dzieki bardzo
Włoszka
18.12.2010 r. 16:40:06
gdybym umiała gotować też rzuciłabym jakimś przepisem...
wczoraj robiłam tortillę hehehehe
Włoszka
18.12.2010 r. 16:59:30
selena123
18.12.2010 r. 17:09:46
świetne przepisy aż zgłodniałam Sylwia a Twój to taki z lekka wymagający czasu,ach jo
selena123
18.12.2010 r. 17:16:51
niom to fakt ale jakie takie dania są pyszne,no chyba że kucharka da ciała to wtedy inna bajka
selena123
18.12.2010 r. 17:18:27
Sylwia a ty co tak bojowo nastawiona do świata??
gepard
18.12.2010 r. 17:53:02
ja znam ...Kisiel wisniowy...to tak.... Z pol litra zimnej wody odlac pol szklanki,wsypac zawartosc torebki i dobrze wymieszac.R eszte wody zagotowac dodajac..trzy lyzki cukru.. DO GOTUJACEJ WODY WLAC ROZROBIONY PROSZEK I GOTOWAC W PRZECIAGU 5 MINUT .. DLA BLONDYNEK UPROSZCZENIE ..NIE OTWIERAC OKIEN I DZWI..BO TO NIE CHODZI O TEN PRZECIAG..LEPIEJ ZAPYTAJCIE SIE SASIADA...NIE MAM CZAU TLUMACZYC.. kisiel wlac do salaterek ..i pozostawic do ostygniecia ..a w tym czasie mozna zajac sie ty ..znam jeszcze przepis na jajka w majonezie..ale to juz dla zanwansowanych kucharzy..
gepard
18.12.2010 r. 18:09:32
i z czego rzysz.. ..a ty jaki przepis znasz pewnie na sernik..ja znam zjebis,ty z morelami..
gepard
18.12.2010 r. 18:12:58
a ile za kilogram bo ja za ten placilem z morelami 28zl..kurde ale warto bylo sie tyle napracowac..
AGATA
18.12.2010 r. 19:00:45
Sylwia ja z tych koligacji wnioskuje, ze Gepard jest Twoim dziadkiem
toz to kazirodztwo
AGATA
18.12.2010 r. 19:11:25
Gepard chyba zaniemowil
albo kisiel gotuje
AGATA
18.12.2010 r. 21:48:45
Zuzia a co Ty taka ciekawa??
ciekawosc pierwszy sopien do piekla
gepard
18.12.2010 r. 22:10:42
a widze ze ja jestem juz tatusiem ..kuzwa czemu ja dowiaduje sie ostatni.. .ze jajka ugotowalem..to wiem ale komu
AGATA
18.12.2010 r. 22:30:49
Gratuluje Gepard
Zbyszku msz racje, duzo zalezy od kucharki
zeby dobrze gotowac trzeba to lubic robic
AGATA
21.12.2010 r. 21:24:10
Zbyszku dosc dobrze gotuje, wiec pewnie bym Cie szybko
nauczyla, jesli tylko jestes pojetnum uczniem
Dzieki Zuza
przyslij na gg
AGATA
22.12.2010 r. 10:58:01
No trudna sprawa
no coż musisz chyba jedna noc poświecic jesli lubisz tort
AGATA
22.12.2010 r. 11:45:47
Zbyszku cały czas takich szukam
stad mój post
AGATA
22.12.2010 r. 12:59:56
A co tu uzgadniać
Ubierzesz fartuszek i będziesz robił wedlug przepisu
a czy bedzie łatwo to zalezy od Twoich zdolności kulinarnych
AGATA
22.12.2010 r. 13:22:20
Kolorowych kulinarnych snów życze
AGATA
22.12.2010 r. 21:22:45
Dzieki Gabrys
ciekawy przepis, to jakas Twoja potrawa regionalna???
Nie wiem tylko jaki ten piernik ma byc??
chyba nie stary
AGATA
22.12.2010 r. 21:26:44
Sylwia wierze Ci na slowo w koncu jestes cukiernikiem
Chcialabym zrobic na świeta jakies ciekawe, oryginalne danie
moze ktos ma jakies ciekawe sprawdzone przepisy i podzieli sie ze mna
Ok Mario
ale wody nie przypalasz
najlepszy przepis na dobre dania to gotujący facet
no co
zęby gubisz, klucz od sejfu gubisz..a propo wczoraj znalazłam jakiś klucz
Zbyszku pyzy to niezyt oryginalne danie
choc powiem , ze tez lubie
i myslisz, ze sie obrazi
Dzieki, chociaz jeden przepis
wierze na slowo, ze ta salatka jest pyszna
Basiu dzieki, ale nie chodzi mi o przepis na danie wigilijne, choc te Twoje sa interesujace szczegolnie gołabki
dzieki bardzo
gdybym umiała gotować też rzuciłabym jakimś przepisem...
wczoraj robiłam tortillę hehehehe
świetne przepisy aż zgłodniałam Sylwia a Twój to taki z lekka wymagający czasu,ach jo
niom to fakt ale jakie takie dania są pyszne,no chyba że kucharka da ciała to wtedy inna bajka
Sylwia a ty co tak bojowo nastawiona do świata??
ja znam ...Kisiel wisniowy...to tak.... Z pol litra zimnej wody odlac pol szklanki,wsypac zawartosc torebki i dobrze wymieszac.R eszte wody zagotowac dodajac..trzy lyzki cukru.. DO GOTUJACEJ WODY WLAC ROZROBIONY PROSZEK I GOTOWAC W PRZECIAGU 5 MINUT .. DLA BLONDYNEK UPROSZCZENIE ..NIE OTWIERAC OKIEN I DZWI..BO TO NIE CHODZI O TEN PRZECIAG..LEPIEJ ZAPYTAJCIE SIE SASIADA...NIE MAM CZAU TLUMACZYC.. kisiel wlac do salaterek ..i pozostawic do ostygniecia ..a w tym czasie mozna zajac sie ty ..znam jeszcze przepis na jajka w majonezie..ale to juz dla zanwansowanych kucharzy..
i z czego rzysz.. ..a ty jaki przepis znasz pewnie na sernik..ja znam zjebis,ty z morelami..
a ile za kilogram bo ja za ten placilem z morelami 28zl..kurde ale warto bylo sie tyle napracowac..
Sylwia ja z tych koligacji wnioskuje, ze Gepard jest Twoim dziadkiem
toz to kazirodztwo
Gepard chyba zaniemowil
albo kisiel gotuje
Zuzia a co Ty taka ciekawa??
ciekawosc pierwszy sopien do piekla
a widze ze ja jestem juz tatusiem ..kuzwa czemu ja dowiaduje sie ostatni.. .ze jajka ugotowalem..to wiem ale komu
Gratuluje Gepard
Zbyszku msz racje, duzo zalezy od kucharki
zeby dobrze gotowac trzeba to lubic robic
Zbyszku dosc dobrze gotuje, wiec pewnie bym Cie szybko
nauczyla, jesli tylko jestes pojetnum uczniem
Dzieki Zuza
przyslij na gg
No trudna sprawa
no coż musisz chyba jedna noc poświecic jesli lubisz tort
Zbyszku cały czas takich szukam
stad mój post
A co tu uzgadniać
Ubierzesz fartuszek i będziesz robił wedlug przepisu
a czy bedzie łatwo to zalezy od Twoich zdolności kulinarnych
Kolorowych kulinarnych snów życze
Dzieki Gabrys
ciekawy przepis, to jakas Twoja potrawa regionalna???
Nie wiem tylko jaki ten piernik ma byc??
chyba nie stary
Sylwia wierze Ci na slowo w koncu jestes cukiernikiem
Czyli to ma konsystencje budyniu???