Nie zaprzeczam są dobre, robię dużo potraw z ryb... A jadłaś małe naleśniki z śledziem kiedyś albo z ikrą ?
Błekitny
01.03.2017 r. 15:40:08
Izyd tak w occie, ale jadłeś w cieście takie małe naleśniczki ze śledziem
Błekitny
02.03.2017 r. 11:12:16
Izd ciasto jak na naleśniki robisz, tylko na patelni lejesz takie małe placuszki, i na każdy nakładasz kawałki śledzia lub ikry i smażysz z dwóch stron pycha.
Błekitny
02.03.2017 r. 11:23:54
Uwielbiam gotować i piec ciasta
Błekitny
02.03.2017 r. 11:26:10
Uwielbiam gotować i piec ciasta
Błekitny
02.03.2017 r. 11:34:17
Byłem cukiernikiem, nigdy nie wyszedł mi zakalec.
Błekitny
02.03.2017 r. 11:44:09
Ciasto trzeba dobrze ugnieść, i delikatnie wypieścić, to zawsze wyjdzie
Błekitny
02.03.2017 r. 11:44:31
Ciasto trzeba dobrze ugnieść, i delikatnie wypieścić, to zawsze wyjdzie
Błekitny
02.03.2017 r. 12:12:56
izyd nie robiłem z innymi rybami, śledź w cieście jest pyszny nie da się zamienić, spróbuj nie pożałujesz
Błekitny
02.03.2017 r. 12:21:19
nie z octu tylko z beczki lub Matyjas kroję małe fileciki i kładę na te małe naleśniki i zapiekam z dwóch stron
Błekitny
02.03.2017 r. 12:22:12
albo ikrę nakładam
Błekitny
02.03.2017 r. 12:25:23
a kotlety ryby filetuję przekręcam przez maszynkę, dodaję cebulę jajko pieprz sól czosnek boczek i wszystko mielę, smażę część idzie do jedzenia a cześć kotletów do octu lub w zalewie pomidorowej.
Błekitny
02.03.2017 r. 12:28:24
golonka zapiekana w piwie
Błekitny
02.03.2017 r. 12:33:59
bez piwa a kotlety tez tak robisz ?
Damira
02.03.2017 r. 14:53:20
Izd ma czarny pas w kuchni ..jak kotlety usmaży to potem tylko nim zabić .. Izd w razie co to nie ja .. mnie tutaj nie było
Błekitny
02.03.2017 r. 15:04:02
To rzeczywiście twarde te kotlety zamiast tartej bułki dodał żwiru
Błekitny
02.03.2017 r. 15:05:24
To rzeczywiście twarde te kotlety zamiast tartej bułki dodał żwiru
Pier@olca
prawda
Alkohol jest dla ludzi, ale wszystko z umiarem
Unikam alkoholu
śledzie dobre w śmietanie
Nie zaprzeczam są dobre, robię dużo potraw z ryb... A jadłaś małe naleśniki z śledziem kiedyś albo z ikrą ?
Izyd tak w occie, ale jadłeś w cieście takie małe naleśniczki ze śledziem
Izd ciasto jak na naleśniki robisz, tylko na patelni lejesz takie małe placuszki, i na każdy nakładasz kawałki śledzia lub ikry i smażysz z dwóch stron pycha.
Uwielbiam gotować i piec ciasta
Uwielbiam gotować i piec ciasta
Byłem cukiernikiem, nigdy nie wyszedł mi zakalec.
Ciasto trzeba dobrze ugnieść, i delikatnie wypieścić, to zawsze wyjdzie
Ciasto trzeba dobrze ugnieść, i delikatnie wypieścić, to zawsze wyjdzie
izyd nie robiłem z innymi rybami, śledź w cieście jest pyszny nie da się zamienić, spróbuj nie pożałujesz
nie z octu tylko z beczki lub Matyjas kroję małe fileciki i kładę na te małe naleśniki i zapiekam z dwóch stron
albo ikrę nakładam
a kotlety ryby filetuję przekręcam przez maszynkę, dodaję cebulę jajko pieprz sól czosnek boczek i wszystko mielę, smażę część idzie do jedzenia a cześć kotletów do octu lub w zalewie pomidorowej.
golonka zapiekana w piwie
bez piwa a kotlety tez tak robisz ?
Izd ma czarny pas w kuchni ..jak kotlety usmaży to potem tylko nim zabić .. Izd w razie co to nie ja .. mnie tutaj nie było
To rzeczywiście twarde te kotlety zamiast tartej bułki dodał żwiru
To rzeczywiście twarde te kotlety zamiast tartej bułki dodał żwiru
Przyjdzie to złoży zeznania ..
Prawda zależy jaki ktoś ma wytrzymały żołądek
bez adwokata będzie mu trudno
Ukręci ..z jajek
Blue masz chyba czkawkę bo sie powtarzasz..
to zależy ile procentowy będzie ten adwokat
Widocznie ktoś mnie wspomina
Jak to zwykł mawiać byle sponiewierało