forum

Rozrywka i uczucia

MIŁOSĆ

  1. Błekitny 01.03.2017 r. 15:08:32

    Pier@olca

  2. Błekitny 01.03.2017 r. 15:10:23

    prawda   uśmiechnięty  

  3. Błekitny 01.03.2017 r. 15:14:24

    Alkohol jest dla ludzi, ale wszystko z umiarem

  4. Błekitny 01.03.2017 r. 15:18:37

    Unikam alkoholu

  5. Błekitny 01.03.2017 r. 15:22:35

    śledzie dobre w śmietanie   uśmiechnięty  

  6. Błekitny 01.03.2017 r. 15:27:29

    Nie zaprzeczam są dobre, robię dużo potraw z ryb... A jadłaś małe naleśniki z śledziem kiedyś albo z ikrą ?

  7. Błekitny 01.03.2017 r. 15:40:08

    Izyd tak w occie, ale jadłeś w cieście takie małe naleśniczki ze śledziem

  8. Błekitny 02.03.2017 r. 11:12:16

    Izd ciasto jak na naleśniki robisz, tylko na patelni lejesz takie małe placuszki, i na każdy nakładasz kawałki śledzia lub ikry i smażysz z dwóch stron pycha.

  9. Błekitny 02.03.2017 r. 11:23:54

    Uwielbiam gotować i piec ciasta   uśmiechnięty  

  10. Błekitny 02.03.2017 r. 11:26:10

    Uwielbiam gotować i piec ciasta   uśmiechnięty  

  11. Błekitny 02.03.2017 r. 11:34:17

    Byłem cukiernikiem, nigdy nie wyszedł mi zakalec.

  12. Błekitny 02.03.2017 r. 11:44:09

    Ciasto trzeba dobrze ugnieść, i delikatnie wypieścić, to zawsze wyjdzie   uśmiechnięty  

  13. Błekitny 02.03.2017 r. 11:44:31

    Ciasto trzeba dobrze ugnieść, i delikatnie wypieścić, to zawsze wyjdzie   uśmiechnięty  

  14. Błekitny 02.03.2017 r. 12:12:56

    izyd nie robiłem z innymi rybami, śledź w cieście jest pyszny nie da się zamienić, spróbuj nie pożałujesz

  15. Błekitny 02.03.2017 r. 12:21:19

    nie z octu tylko z beczki lub Matyjas kroję małe fileciki i kładę na te małe naleśniki i zapiekam z dwóch stron

  16. Błekitny 02.03.2017 r. 12:22:12

    albo ikrę nakładam

  17. Błekitny 02.03.2017 r. 12:25:23

    a kotlety ryby filetuję przekręcam przez maszynkę, dodaję cebulę jajko pieprz sól czosnek boczek i wszystko mielę, smażę część idzie do jedzenia a cześć kotletów do octu lub w zalewie pomidorowej.

  18. Błekitny 02.03.2017 r. 12:28:24

    golonka zapiekana w piwie   uśmiechnięty  

  19. Błekitny 02.03.2017 r. 12:33:59

    bez piwa   uśmiechnięty   a kotlety tez tak robisz ?

  20. Damira 02.03.2017 r. 14:53:20

    Izd ma czarny pas w kuchni ..jak kotlety usmaży to potem tylko nim zabić     .. Izd w razie co to nie ja ..         mnie tutaj nie było    

  21. Błekitny 02.03.2017 r. 15:04:02

    To rzeczywiście twarde te kotlety zamiast tartej bułki dodał żwiru    

  22. Błekitny 02.03.2017 r. 15:05:24

    To rzeczywiście twarde te kotlety zamiast tartej bułki dodał żwiru    

  23. Damira 02.03.2017 r. 15:07:29

    Przyjdzie to złoży zeznania ..    

  24. Błekitny 02.03.2017 r. 15:08:04

    Prawda zależy jaki ktoś ma wytrzymały żołądek   uśmiechnięty  

  25. Błekitny 02.03.2017 r. 15:08:56

    bez adwokata będzie mu trudno   uśmiechnięty  

  26. Damira 02.03.2017 r. 15:10:15

    Ukręci ..z jajek        

  27. Damira 02.03.2017 r. 15:11:11

    Blue     masz chyba     czkawkę bo sie powtarzasz..

  28. Błekitny 02.03.2017 r. 15:11:41

    to zależy ile procentowy będzie ten adwokat   uśmiechnięty  

  29. Błekitny 02.03.2017 r. 15:13:24

    Widocznie ktoś mnie wspomina   uśmiechnięty  

  30. Damira 02.03.2017 r. 15:13:42

    Jak to zwykł mawiać byle sponiewierało