forum

Rozrywka i uczucia

Szukam ciekawych przepisów kulinarnych

  1. AGATA 18.12.2010 r. 11:55:14

    Chcialabym zrobic na świeta jakies ciekawe, oryginalne danie

    moze ktos ma jakies ciekawe sprawdzone przepisy i podzieli sie ze mna    

  2. AGATA 18.12.2010 r. 11:58:56

    Ok Mario    

    ale wody nie przypalasz            

  3. Włoszka 18.12.2010 r. 12:09:27

    najlepszy przepis na dobre dania to gotujący facet    

  4. Włoszka 18.12.2010 r. 12:20:26

    no co                

  5. Włoszka 18.12.2010 r. 12:29:46

    zęby gubisz, klucz od sejfu gubisz..a propo wczoraj znalazłam jakiś klucz    

                                       

  6. AGATA 18.12.2010 r. 14:48:45

    Zbyszku pyzy to niezyt oryginalne danie   uśmiechnięty  

    choc powiem , ze tez lubie    

  7. AGATA 18.12.2010 r. 15:42:08

    i myslisz, ze sie obrazi    

  8. AGATA 18.12.2010 r. 16:02:12

    Dzieki, chociaz jeden przepis    

    wierze na slowo, ze ta salatka jest pyszna   uśmiechnięty  

  9. AGATA 18.12.2010 r. 16:22:48

    Basiu dzieki, ale nie chodzi mi o przepis na danie wigilijne, choc te Twoje sa interesujace szczegolnie gołabki

    dzieki bardzo   uśmiechnięty  

  10. Włoszka 18.12.2010 r. 16:40:06

    gdybym umiała gotować też rzuciłabym jakimś przepisem...

    wczoraj robiłam tortillę hehehehe

  11. Włoszka 18.12.2010 r. 16:59:30

       

                       

  12. selena123 18.12.2010 r. 17:09:46

    świetne przepisy aż zgłodniałam   uśmiechnięty   Sylwia a Twój to taki z lekka wymagający czasu,ach jo   smutny  

  13. selena123 18.12.2010 r. 17:16:51

    niom to fakt ale jakie takie dania są pyszne,no chyba że kucharka da ciała to wtedy inna bajka   uśmiechnięty  

  14. selena123 18.12.2010 r. 17:18:27

    Sylwia a ty co tak bojowo nastawiona do świata??   uśmiechnięty    

  15. gepard 18.12.2010 r. 17:53:02

    ja znam     ...Kisiel wisniowy...to tak....     Z pol litra zimnej wody odlac pol szklanki,wsypac zawartosc torebki i dobrze wymieszac.R eszte wody zagotowac dodajac..trzy lyzki cukru..     DO GOTUJACEJ WODY WLAC ROZROBIONY PROSZEK I GOTOWAC W PRZECIAGU 5 MINUT ..     DLA BLONDYNEK UPROSZCZENIE ..NIE OTWIERAC OKIEN I DZWI..BO TO NIE CHODZI O TEN PRZECIAG..LEPIEJ ZAPYTAJCIE SIE SASIADA...NIE MAM CZAU TLUMACZYC..     kisiel wlac do salaterek ..i pozostawic do ostygniecia ..a w tym czasie mozna zajac sie ty     ..znam jeszcze przepis na jajka w majonezie..ale to juz dla zanwansowanych kucharzy..    

  16. gepard 18.12.2010 r. 18:09:32

    i z czego rzysz..     ..a ty jaki przepis znasz pewnie na sernik..ja znam zjebis,ty z morelami..    

  17. gepard 18.12.2010 r. 18:12:58

    a ile za kilogram bo ja za ten placilem z morelami 28zl..kurde ale warto bylo sie tyle napracowac..

  18. AGATA 18.12.2010 r. 19:00:45

    Sylwia ja z tych koligacji wnioskuje, ze Gepard jest Twoim dziadkiem            

    toz to kazirodztwo   uśmiechnięty  

  19. AGATA 18.12.2010 r. 19:11:25

    Gepard chyba zaniemowil   uśmiechnięty  

    albo kisiel gotuje            

  20. AGATA 18.12.2010 r. 21:48:45

    Zuzia a co Ty taka ciekawa??

    ciekawosc pierwszy sopien do piekla            

  21. gepard 18.12.2010 r. 22:10:42

    a widze ze ja jestem juz tatusiem     ..kuzwa czemu ja dowiaduje sie ostatni..     .ze jajka ugotowalem..to wiem ale komu

  22. AGATA 18.12.2010 r. 22:30:49

    Gratuluje Gepard    



    Zbyszku msz racje, duzo zalezy od kucharki   uśmiechnięty  

    zeby dobrze gotowac trzeba to lubic robic

  23. AGATA 21.12.2010 r. 21:24:10

    Zbyszku dosc dobrze gotuje, wiec pewnie bym Cie szybko

    nauczyla, jesli tylko jestes pojetnum uczniem    





    Dzieki Zuza   uśmiechnięty  

    przyslij na gg

  24. AGATA 22.12.2010 r. 10:58:01

    No trudna sprawa   uśmiechnięty  

    no coż musisz chyba jedna noc poświecic jesli lubisz tort    

  25. AGATA 22.12.2010 r. 11:45:47

    Zbyszku cały czas takich szukam

    stad mój post    

  26. AGATA 22.12.2010 r. 12:59:56

    A co tu uzgadniać   uśmiechnięty  

    Ubierzesz fartuszek i będziesz robił wedlug przepisu   uśmiechnięty  

    a czy bedzie łatwo to zalezy od Twoich zdolności kulinarnych

  27. AGATA 22.12.2010 r. 13:22:20

    Kolorowych kulinarnych snów życze    

  28. AGATA 22.12.2010 r. 21:22:45

    Dzieki Gabrys   uśmiechnięty  

    ciekawy przepis, to jakas Twoja potrawa regionalna???   uśmiechnięty  

    Nie wiem tylko jaki ten piernik ma byc??

    chyba nie stary            

  29. AGATA 22.12.2010 r. 21:26:44

    Sylwia wierze Ci na slowo w koncu jestes cukiernikiem   uśmiechnięty  

  30. AGATA 22.12.2010 r. 21:55:20

    Czyli to ma konsystencje budyniu???